040 174 0507

aUTOJEN YLI- ja mainosTEIPPAUKSET

Manseteippi on erikoistunut autojen teippauksiin Pirkanmaalla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset teippaamisen palvelut: koko auton yliteippaus, tulostettujen nelivärikuvien teippaukset autoihin, mainosteippaukset, tekstit ja logot. Lisäksi saat meiltä ikkunoiden ja ajovalojen tummennukset joiden avulla autosi saa kokonaan uuden ilmeen.

Uudistunut ilme ja kestävämpi pinta

Autojen yliteippaukset

Kyllästynyt nykyisen autosi väriin? Vaihda väriä helposti teippaamalla. Laadukkaat, aidot saksalaiset Oracal 970 High Performance -sarjan teipit tarjoavat 96 kiiltävää ja 96 mattaväriä. Lisäksi tulostamme värikuvat omalla Roland VP-300 tulostimella, jonka avulla saat minkä tahansa kuvan siirrettyä autoosi. Näin syntyy uniikki ilme autoosi ilman maalausta.

 

Miksi teipata?

N

Helppo keino muuttaa auton väriä

N

Laadukkaan teipin pinta näyttää kuin se olisi vahattu: upea kiilto

N

Saatavilla myös mattateipit joilla saat ainutlaatuisen ilmeen

N

Erikoistehosteteipit mahdollistavat pinnan, jota ei maalilla ole mahdollista toteuttaa (kameleontti, kuviot, tekstuurit)

N

Helppo keino Teippaus tarjoaa suojaa alkuperäiselle maalipinnalleauton väriä

 

Suosittuja teippauskohteita ovat koko auton teippauksen lisäksi mm. katon teippaus mustalla kiiltävällä teipillä, muistuttamaan panorama-kattoa, auton osateippaukset, maalivaurion mm. kolarissa saaneen osan yliteippaus jne. Katso lisää toteutettuja asiakastöitä ja ideoita Instagram-tililtämme.

 

Teippaamme mm.

 

Käytämme laadukkaita Oracal 970 High Performance -vinyyliteippejä, jotka on suunniteltu autojen yliteippauksiin.

Autojen mainosteippaukset

Yrityksesi autot ovat liikkuvia mainoksia: teippaa autoosi yrityksesi visuaalinen ilme, värit ja logot. Autojen teippaus lisää tunnettuuttasi sekä asiakkaidesi luottamusta yritykseesi, kun näytät ammattimaiselta. Teippaamme liiketilasi ikkunat yritysilmeesi mukaan. Painamme myös yritysilmeesi työvaatteisiin, paitoihin, huppareihin, lippiksiin… kysy lisää myynniltämme.

 

Aikataulu, käyttö, hoito ja huolto

Toteutamme teippaukset nopeasti aina työjonomme mukaan. Saat tiedon aikataulusta ottamalla yhteyttä suoraan myyntiimme. Yleensä saat saman viikon aikana valmiin, kokonaan yliteipatun auton takaisin ajoon. Toimimme tiiviissä yhteistyössä materiaalitoimittajiemme kanssa, ja saamme käytännössä jopa seuraavalle arkipäivälle erikoismateriaalit.

Voit normaalisti käyttää yliteipattua tai mainosteipattua autoa, kesällä ja talvella, auringossa ja pakkasessa. Perushuoltoon riittää normaali pesu, painepesu ja harjapesu. Emme suosittele laminoimattoman mainosteippauksen kuten tekstien pesuun vahvoja liuotinpesuaineita.

Miten valmistautua teippaukseen?

Riittää, että auto pestään normaalisti autoshampoolla. Vältä vahausta tai vahapesua. Käsittelemme pinnan ennen teippausta poistaen rasvan ja vahajäämät, jotta teippaus tarttuu hyvin kiinni.

Why paint it? Just tape it.

Auton maalaus on kallis tapa vaihtaa auton väriä, mikäli väri ei esteettisesti enää sovi omistajansa makuun. Teippaaminen laadukkailla Oracal-vinyyleillä mahdollistaa auton ulkonäön totaalisen muutoksen ja suojaa alle jäävää maalipintaa. Näitkö inspiraatiokuvan verkossa ja mietit, voisiko sellaisen toteuttaa? Lähetä kuva meille ja suunnitellaan yhdessä autollesi uniikki ilme.

Manseteippi

Olemme vuonna 2010 perustettu yritys, mutta autojen teippauksia olemme tehneet jo vuodesta 2005 lähtien. Toimimme Pirkanmaalla ja töiden vastaanotto on Kangasalla. Ota yhteyttä teippimestariimme:

 

Tapani Nömmik

Teippimestari

Puh: 040 174 0507
Email: tapani@manseteippi.fi

Keskiruskonkatu 8, 33720 tampere

15 + 10 =