040 174 0507

ikkunoiden ja ajovalojen tummennukset

Manseteippi on erikoistunut autojen teippauksiin Pirkanmaalla. Tarjoamme kokonaisvaltaiset teippaamisen palvelut: koko auton yliteippaus, tulostettujen nelivärikuvien teippaukset autoihin, mainosteippaukset, tekstit ja logot. Lisäksi saat meiltä ikkunoiden ja ajovalojen tummennukset joiden avulla autosi saa kokonaan uuden ilmeen.

Uudistunut ilme pienellä vaivalla

Ikkunoiden tummennukset

Lisää tyylikkyyttä autoosi ja vähennä auton sisälämpöä nostattavat UV-säteet: tummennamme autosi ikkunat tarpeesi mukaan. Haluatko näyttävyyttä vai esimerkiksi turvallisuutta lisäävää näkösuojaa? Suojaat tummennuksilla mm. yrityskäytössä olevan autosi tilat, joissa kuljetat ja säilytät kalliita työkaluja, kameroita tai tietokoneita. Tummennetut lasit vähentävät varkaiden innostusta autoosi.
Takapenkillä lapset tai farmariauton takaosassa koira? Ikkunoiden tummennus:

N

Suojaa haitalliselta UV-säteilyltä ja häikäisyltä

N

Estää lämpiämistä tiloissa, joihin aurinko paistaa suoraan

Käytämme Yhdysvalloissa valmistettavia SunTek-kalvoja tummennuksiin. Suosituimmat tummennukset läpäisevät valoa 25-55%, mutta teemme myös 5% tummennuksia, jotka päästävät läpi 5% valosta. Sivulasit edessä tummennamme aina asiakkaan omalla vastuulla.

Edullisin ulkonäön muutos

Ajovalojen tummennukset

Ajovalojen tummennukset muuttavat edullisesti autosi ulkonäköä. Teippaus suojaa myös alkuperäistä umpiota sumenemiselta minkä vuosien aikana mm. tiesuola ja kalkki aiheuttavat. Vanhan umpion teippaaminen saa myös umpion näyttämään uudelta teippauksen uuden kiiltävän pinnan ansiosta. Saat meiltä läpinäkyvän suojateippauksen lisäksi erilaisia tummuusasteita, joiden avulla muutat autosi ulkonäköä helposti.

Aikataulu, käyttö, hoito ja huolto

Toteutamme teippaukset nopeasti aina työjonomme mukaan. Saat tiedon aikataulusta ottamalla yhteyttä suoraan myyntiimme. Yleensä saat saman viikon aikana valmiin, kokonaan yliteipatun auton takaisin ajoon. Toimimme tiiviissä yhteistyössä materiaalitoimittajiemme kanssa, ja saamme käytännössä jopa seuraavalle arkipäivälle erikoismateriaalit.

Voit normaalisti käyttää yliteipattua tai mainosteipattua autoa, kesällä ja talvella, auringossa ja pakkasessa. Perushuoltoon riittää normaali pesu, painepesu ja harjapesu. Emme suosittele laminoimattoman mainosteippauksen kuten tekstien pesuun vahvoja liuotinpesuaineita.

Miten valmistautua teippaukseen?

Riittää, että auto pestään normaalisti autoshampoolla. Vältä vahausta tai vahapesua. Käsittelemme pinnan ennen teippausta poistaen rasvan ja vahajäämät, jotta teippaus tarttuu hyvin kiinni.

Why paint it? Just tape it.

Auton maalaus on kallis tapa vaihtaa auton väriä, mikäli väri ei esteettisesti enää sovi omistajansa makuun. Teippaaminen laadukkailla Oracal-vinyyleillä mahdollistaa auton ulkonäön totaalisen muutoksen ja suojaa alle jäävää maalipintaa. Näitkö inspiraatiokuvan verkossa ja mietit, voisiko sellaisen toteuttaa? Lähetä kuva meille ja suunnitellaan yhdessä autollesi uniikki ilme.

Manseteippi

Olemme vuonna 2010 perustettu yritys, mutta autojen teippauksia olemme tehneet jo vuodesta 2005 lähtien. Toimimme Pirkanmaalla ja töiden vastaanotto on Kangasalla. Ota yhteyttä teippimestariimme:

Tapani Nömmik

Teippimestari

Puh: 040 174 0507
Email: tapani@manseteippi.fi

Keskiruskonkatu 8, 33720 tampere

4 + 8 =